Er du også vild med boligindretning som både indeholder nye ting og lækre loppefund, i den helt rigtige kombination som giver hjemmet et personligt præg ? Jeg har her samlet lidt forskellige billeder som inspirerer mig (klik på billedet for at gå til kilde) og længere nede har jeg inspiration til dit næste besøg i Odense.

"Jeg håber du vil synes om det !"
 

Du finder mange spændende og unikke butikker i området omkring Nedergade og Overgade. Dels fordi det er et af de få steder i byen hvor butikkerne ligger tæt, samtidig med at huslejen er til at betale, og derved giver nystartende en chance, mens også områdets stemning og charme tiltrækker ikke mindst tourister, men også Odenseanere som 'udforsker' deres egen by.

"Her er nogle af de perler som jeg anbefaler i Nedergade og Overgade !"

Strumento i Nedergade

Strumento

Nedergade 6 Strumento er en hyggelig butik som udelukkende bevæger sig i det musikalske univers - søger du violin, cello, guitar, tilbehør, vejledning, reparation eller noget helt andet, så er Strumento det rette sted at henvende sig.

Gå til Strumento's hjemmeside

Dukkehuset i Nedergade

Dukkehuset

Nedergade 8 Dukkehuset er grundlagt for mere end 20år siden af designeren Lone H. Jensen. Butikken forhandler alle små pigers ultimative drøm - forskellige og meget bedårende dukkehuse, miniatureting til dukkehuse og meget mere.

Gå til Dukkehuset's hjemmeside

StudieStuen i Nedergade

StudieStuen

Nedergade 12 StudieStuen er mine kære naboer, og her finder du et frirum med focus på fordybelse og samvær. Her finder byens hårdsarbejdende læseheste og videbegærlige ro i hjemlige omgivelser. Plus de sælger god te og kaffe !

Gå til StudieStuen's hjemmeside

Kramboden i Nedergade

Krambod

Nedergade 24 Kramboden i Nedergade er en anerkendt og fantastisk butik der udover at sælge brugsting fra danskernes hverdag fra de sidste 300år, har en sjæl, charme og historie som du ikke møder andre steder.

Gå til Kramboden's hjemmeside

Tine K Home i Overgade

Tine K Home

OVERGADE 14 Tine K Home er en stor virksomhed, hvis lækre designs bliver solgt i butikker i hele verdenen. Vi er dog så heldige at deres 'flagship store' ligger her i vores hyggelige kvarter.

Gå til Tine K Home's hjemmeside

Record Pusher i Nedergade

Record Pusher

OVERGADE 18 Hos Record Pusher kan du, som navnet antyder, købe plader. Der har været et boom i åbning af vinbarer, og Record Pusher er hoppet med på vognen med deres kreative påfund med en bar i vinyl butikken - 'VIN(yl) BAR'

Gå til Record Pusher's hjemmeside

Nelle's i Nedergade

Nelle's

OVERGADE 21A Nelle's har med deres cafe nr. 2 indtaget hjørnet af Nedergade og Overgade, dels med deres lækre 'økosprøjt', kaffe, kager, mm. men også med kreativt udtryk, smil og budskaber som  'HUSK AT LEVE GODE DAGE'

Gå til Nelle's hjemmeside

Den Gamle Kro Odense

Den Gamle Kro

OVERGADE 23 Bygningen er fra år 1683, hvilket gør at 'Den Gamle Kro' udover at leve op til sit navn, er meget mere end et spisested. Her oplever man ægte nostalgi blandet med en varm og hyggelig atmosfære. 

Gå til Den Gamle Kro's hjemmeside

La Petite

La Petite - Vin & Gastro

OVERGADE 25 KLD En super lækker lille butik med spisested - her kan du blive forkælet på fineste vis med skønne smagsoplevelser i en verden af vine og forskellige delikatesser.

Gå til La Petite's hjemmeside

Restaurant Gringas Odense

Gringas - Mexican Food

OVERGADE 25 ST Denne restaurant er en af mine personelige farvoritter. Her får du smuk og meget lækker mexicansk streetfood, i skønne små lokaler. 'Tasting menu' er et must !!

Gå til Gringas' hjemmeside

Themsen Cafe i Nedergade

Themsen

OVERGADE 32 En af mine personlige farvorit caféer i Odense ligger i Overgade. Et fantastisk hyggeligt lille sted som bugner af alt fra god stemning og skønt personale, til lækre fristelser man ikke kan andet end elske.

Gå til Themsen's hjemmeside